(0 items) € 0,00

Uw winkelwagen is leeg.

Subtotaal: € 0,00
Bootschoenen specialist
gratis verzending zuidschor

Splash

Splash

De Zuidschor Watersport voert al jarenlang het dealerschap van de Splash. Ontworpen door Roel Wester en een leuke open zeilboot voor bv. na de optimist. Naast nieuwe boten verkopen wij tweedehands Splashes en alle onderdelen van zeilen, masten, neerhouders tot trailers van Kalf. We hebben een grote voorraad Optiparts onderdelen en specifieke onderdelen voor de Splash. In geval van polysterschade aan uw Splash of ander schip, zijn we u de jachtservice graag van dienst met polyester reparaties. Bart van Esseveld is een zeer ervaren monteur op het gebied van polyester reparaties. Kom naar onze winkel of bestel de onderdelen voor de Splash online. We zijn u graag van dienst!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Nieuwe Splash Blue | Open Zeilboot | Koop al uw open zeilboten bij de Zuidschor Watersport, de specialist in kleinzeilerij!

Nieuwe Splash Blue

€ 5.500,00
Nieuwe Splash Blue special edition met Carbon Wrapping | Koop al uw open zeilboten bij de Zuidschor Watersport, de specialist in kleinzeilerij!

Nieuwe Splash Blue special edition met Carbon Wrapping

Normale prijs: € 5.500,00

Special Price € 4.450,00

Nieuwe Splash Green | Open Zeilboot | Koop al uw open zeilboten bij de Zuidschor Watersport, de specialist in kleinzeilerij!

Nieuwe Splash Green

€ 5.300,00

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

MERKEN