(0 items) € 0,00

Uw winkelwagen is leeg.

Subtotaal: € 0,00
gratis verzending zuidschor

Gaskeuring

 

HISWA gaskeuring voor gasinstallaties op zeil- en motorbotenGaskeuring Boten Zeeland

Sommige verzekeraars eisen een gecertificeerde gasinstallatie en ook diverse jachthavens hebben aanvullende bepalingen ten aanzien van gasinstallaties aan boord van de schepen van vaste ligplaatshouders. De reden voor deze opgelegde regelgeving is niet ongegrond. Jaarlijks vallen er slachtoffers door brand, explosies en koolstofmonoxide vergiftiging veroorzaakt door onveilige gasinstallaties of aangesloten toestellen.

Uw gasinstallatie dient conform  NEN-EN-ISO 10239, de norm voor gasinstallaties aan boord van pleziervaartuigen, zijn aangelegd. Dit dient om de drie jaar gekeurd te worden.


De Zuidschor Watersport is HISWA gecertificeerd

Wij kunnen voor u een volledig gaskeuring uitvoeren waarbij de gasinstallatie incl. aangesloten toestellen gekeurd worden.

Als de installatie volledig wordt goedgekeurd volgens de NEN-EN-ISO 10239 ontvangt u een certificaat dat drie jaar geldig is en beschikt u over een veilige gasinstallatie.
Gaskeuring aanvragen?

Wij zijn het gehele jaar door 7 dagen per week geopend en kunnen u derhalve snel te woord staan. Ook middels contact kunt u een prijsopgave aanvragen of bel met 0113-582310. Het onderstaande onderhoudsformulier Vaartuigen mag u ook naar ons toezenden en onder “diversen” het kopje “gaskeuring” aankruisen. Wij nemen dan graag contact met u op.

 

Formulier: aanvraag & prijzen winterstalling De Zuidschor Watersport BV

- Onderhoudsformulier Vaartuigen: download deze hier.

- Hiswa Algemene Voorwaarden Huur en Verhuur Lig-en of Bergplaatsen Vaartuigen: download deze hier.


MERKEN