(0 items) € 0,00

Uw winkelwagen is leeg.

Subtotaal: € 0,00
gratis verzending zuidschor

Kranen

Kraan

U kunt uw boot bij De Zuidschor Watersport laten kranen. Het gehele jaar door verzorgen wij deskundig het hijsen van uw schip in of uit het water. Alle medewerkers zijn gecertifieerd met het Hijsbewijs. Na het hijsen op de kant wordt uw schip grondig schoon gespoten op onze milieu werkplaats. Ook verzorgen wij het op- en afmasten. We kranen tot 12 ton. De Zuidschor heeft passende bokken en stalling trailers welke u kunt huren voor de binnen – of buitenstalling van uw schip. De Zuidschor Watersport BV kraant het hele jaar door en op verzoek kranen wij ook op zaterdag.

 

Reserveren kranen en/of stalling

U kunt uw kranen reserveren via het formulier aanvraag & prijzen winterstalling De Zuidschor Watersport BV. U kunt uiteraard ook in onze winkel, die 7 dagen per week geopend is, reserveren of bellen met 0113-582310. Via “contact” kunt u ons ook een mailbericht sturen voor verdere informatie. Wij bieden u dan een passende prijsopgave.

 

Middels de kraan op hoogte werken aan uw mast?

Veilig reparaties aan navigatie, mast of lijnen bevestigen uitvoeren; Huur onze masten”kooi” en u kunt tot 18 meterhoogte werken. Onze monteurs doen dit overigens ook graag voor u. Bel0113-582310 of mail ons voor een reservering/prijsopgave.

 

Aanvraag eventueel onderhoud aan uw vaartuig:

Op het onderhoudsformulier Vaartuigen kunt u aangeven welk onderhoud er aan de boot moet gebeuren. Dit gaat van olieverversing tot het winter-/zomerklaar maken van de boot. Maar ook het reinigen van de romp, werkzaamheden aan gasinstallatie, brandblussers of reddingsvlot kan daarvan onderdeel uitmaken.

 

Reserveren & voorwaarden

U kunt reserveren bij de Zuidschor in de winkel of online. Hier treft u het reserveringsformulier en de voorwaarden:

Formulier: aanvraag & prijzen winterstalling De Zuidschor Watersport BV

- Onderhoudsformulier Vaartuigen: download deze hier.

- Hiswa Algemene Voorwaarden Huur en Verhuur Lig-en of Bergplaatsen Vaartuigen: download deze hier.

MERKEN